Založ si blog

4 dôvody, prečo sa učiť angličtinu cez skype

Moderné technológie za posledné roky výrazne zmenili náš život v rôznych oblastiach. Píšeme si elektronické správy či dokonca a nakupujeme spoza počítača. Štúdium cudzích jazykov však stále zostáva do veľkej miery pred technológiami uchránené. Ale aj to sa už pomaly mení.

Čím ďalej tým viac si získava obľubu angličtina cez skype. Vyberáme 4 najdôležitejšie dôvody, prečo by ste mali štúdium angličtiny skúsiť cez skype.

1) Angličtina cez skype je lacná

Angličtina cez skype je vždy lacnejšia oproti klasickému spôsobu výučby. Dôvody sú jednoduché. Náklady na takúto formu vzdelávania sú omnoho nižšie ako pri klasickej kamennej jazykovke. Pri skype angličtine si jazykovka nemusí prenajímať žiadne špeciálne priestory. Zamestnanci jazykovky nemíňajú peniaze na dopravu a sú ochotní vyučovať za menšiu mzdu.

2) Ušetríte množstvo času

Pre mnohých ľudí je najpodstatnejšou výhodou angličtiny cez skype šetrenie času. Hodina angličtiny v bežnej jazykovej škole totiž v skutočnosti zaberie omnoho viac času. K hodine výučby musíte pripočítať dopravu do triedy a následne domov. Do úvahy je potrebné brať aj domácu prípravu pred zrkadlom či obliekanie sa.

Toto všetko pri angličtine cez skype neexistuje. Študovať môžete odvšadiaľ. Stačí mať prístup na internet. Pokojne môžete so svojím skype učiteľom konverzovať aj z postele či ráno pri raňajkách. Je to iba na vás.

3) Je to pohodlné

Na začiatok toho veľa nepotrebujete. Stačí vám počítač s kamerou. Prípadne tablet. V prípade potreby by ste skype hovor zvládli aj so smartfónom. Skypovať môžete kdekoľvek. Počas obedňajšej prestávky v práci či doma po večeri. Prípadne si môžete sadnúť do najbližšej kaviarne a študovať pri kávičke.

4) Nie je to iba o telefonovaní

Angličtina cez skype určite nie je iba o telefonovaní. A dokonca ani o videohovoroch. Jednou z podstatných výhod skypu je aj možnosť zdieľania obrazoviek. Vďaka tejto technológii je interakcia medzi učiteľom a žiakom na vyššej úrovni. Vďaka tejto funkcii skypu môžete sledovať rovnaké fotografie či videá. Učiteľ vás dokonca môže opravovať priamo v dokumente, s ktorým pracujete.

5) Na začiatku nič neriskujete

Za vyskúšanie tak nič neplatíte. Väčšina jazykových škôl ponúka ukážkové hodiny zdarma.

 

5 destinácií na Filipínach, ktoré sa naozaj oplatí navštíviť

26.05.2014

Nedávno sa ma jeden kamarát spýtal, ktoré miesta by som mu odporučil na dovolenku na Filipínach. Zamyslel som sa a zistiť, že vybrať nejakých 5 top destinácií vôbec nie je jednoduché. Zobral som si tak domácu úlohu a spracoval tento článok nielen pre môjho kamaráta, ale pre každého, kto sa chystá na Filipíny a neviem, kam presne sa vybrať. Na Filipínach mám [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Andrej Minárik

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4561x
Priemerná čítanosť článkov: 2281x

Autor blogu

Kategórie